Whatsapp

Particulieren
Zonnepanelen

Start nu met besparen!

Zonnepanelen voor particulieren

Zonnepanelen, bij u op het dak. Terwijl u profiteert van de gratis energie van de zon en zo uw energierekening verlaagt, draagt u tegelijkertijd bij aan een schoner milieu. Bovendien staan de ontwikkelingen van zonnepanelen niet stil. Ze worden met elke nieuwe serie beter. Krachtiger. Duurzamer. Zodat u ze langer benut en kunt uitgaan van een kortere terugverdientijd.

Strak design
Producenten van zonnepanelen verbeteren hun producten voortdurend. Uiteraard qua technologie, al is er daarnaast met de nieuwste generatie panelen meer dan ooit ingezet op een fraaier uiterlijk. Bekijk ons aanbod aan panelen maar eens. Eleganter, strakker: liggen zulke panelen straks bij u op het dak, dan blijft de uitstraling van uw woning zéker behouden.

Welke zonnepanelen moet ik kiezen? En hoeveel?

U gaat bij uw beslissing voor zonnepanelen niet over één nacht ijs. Dus wilt u vooraf zeker weten dat wat u kiest ook daadwerkelijk zorgt voor het beste rendement. Daarom komen we altijd eerst bij u langs. Samen koppelen we uw wens om te besparen aan wat mogelijk is. Zodat we u een offerte op maat kunnen bieden. En u straks weloverwegen uw keuze maakt.

Monitoren met Enphase

Liggen de panelen straks bij u het dak, hoe goed presteren ze dan? Met de micro-omvormers en het monitoringsysteem van Enphase heeft u daarop real-time zicht. Naast het omzetten van de gelijkstroom naar wisselstroom brengen de omvormers de prestatie van elk paneel afzonderlijk mee in kaart. En ziet u diezelfde prestatie direct terug in de (web)applicatie van Enphase Enlighten. Dat werkt erg gebruiksvriendelijk. En betrouwbaar en veilig bovendien.

menu_middle_image_1613723952.png
Vraag uw BTW op de zonnepanelen terug

Levert u straks via uw panelen stroom terug aan uw energieleverancier, dan bent u voor de Belastingdienst ondernemer voor de btw. Daardoor kunt u diezelfde btw – van 21% – terugvragen. Dat scheelt! Uiteraard zijn er voorwaarden aan verbonden, waarvan de belangrijkste is dat u de teruggave indient binnen 6 maanden na het jaar waarin u de panelen aanschaft. Lastig? Dat valt mee. En al helemaal als u zich bedenkt dat wij u er graag bij helpen.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik in alle opzichten zeer tevreden ben. Een 10 derhalve voor alle punten.

Kees Stikkers

Een jaar geleden zonnepanelen laten installeren door Helder Zon en nu al ruim 2.200 KWH opbrengst. Heel erg tevreden!

Mevrouw Penners

We zijn zeer tevreden over de opbrengst, zeer voordelig voor ons!

Dhr. & Mvr. van der Borg

Uitleg en advies zijn uitstekend, werkwijze is wat minder omdat het in een personen auto moet. Het traject van offerte tot plaatsen zijn uitstekend.

Dhr. Bastiaansen

Wij hebben recent zonnepanelen laten plaatsen door Helder Zon. Vanaf het eerste contact liep het contact prettig, gemakkelijk. Geen verrassingen, geen gedoe of ingewikkelde dingen.

Dhr. & Mevr Ham

De werkwijze en de afspraken zijn allemaal dik in orde. Montage is keurig volgens afspraak verlopen volgens afspraak en de panelen liggen er mooi op.

Dhr. & Mevr. de Groot

Prima service, ook na het leveren en installatie!

Dhr. Tekelenburg

Geweldig geregeld allemaal! Alles vakkundig conform afspraak geïnstalleerd. Dankzij de micro omvormer zie je niet dat er panelen zijn geïnstalleerd!

Dhr. Aslan

Goede info, snelle en mooie installatie door kundige en ook nog eens erg aardige mensen!

Mevr. Barel

Volgens de planning en afspraken. Op tijd en correct geleverd en goed geplaatst.

Dhr. & Mevr. Ebbinkhuijsen

I am very satisfied with their work. Excellent service, planning and execution. 5 stars to the team. Highly recommended.

Dhr. Tathagar

Uitstekend advies, deskundige installatie! Werkt direct, opbrengst mooi te zien op app. Ziet er goed uit!

Familie van der Lichte

Mijn ervaring is tot nu toe positief. Over de service en werkwijze en het te volgens traject hebben ik posiiteve ervaring.

Dhr. & Mevr. van der Dussen

Zeer tevreden over de verstrekte informatie door Bob en snelle kundige installatie van zijn team!

Dhr. Scherpenhuizen

Opbrengst na 1 jaar was geen 3700 kwh, maar 4300 kwh. Super!

Familie van Griensven

Nog altijd erg blij met onze aanschaf vorig jaar maart bij je. Wij kregen gewoon 659 euro terug en dat in 8 maanden tijd!

Familie van Bebber

Advies & installatie vlekkeloos verlopen! Complimenten voor de wijze waarop.

Dhr. Boer
testimonial_prv.png
testimonial_nxt.png
Wij helpen u besparen, stel hier onder uw vragen
MorgenInternet